cookieIcon

Bliv Købmand

Drømmer du om at blive selvstændig købmand, er SuperBest sikkert noget for dig! SuperBest har ca. 90 butikker hver ejet af selvstændige købmænd, der træffer de fleste beslutninger selv. At være købmand er ikke bare et job - det er en livsstil. Det er hårdt arbejde, men har du modet og flair for godt købmandskab, er du måske den rigtige.

Sender du en ansøgning og kommer gennem nåleøjet, står vi naturligvis klar med al den rådgivning, du måtte ønske.

Bliv købmand i SuperBest
Se, hvor vi mangler en købmand og send os en ansøgning.

Søg uopfordret
Send os en ansøgning om at blive købmand.

Købmænd i SuperBest:

Søren Rasmussen, Købmand i Brande:
"Allerede som barn viste jeg evner for godt købmandskab. Jeg solgte mit legetøj til kammeraterne og lærte alt om god kundepleje," smiler Søren og fortsætter: "Nu som 30-årig er det stadig den gode handel, jeg fokuserer på. Med et solidt kendskab til branchen er jeg rigtig stærk på ideer og på at motivere mine medarbejdere. Jeg er ærlig, for jeg tror alt andet lige, jeg kommer længst på den måde." Søren holder meget af livsstilen som selvstændig, hvor han selv er ansvarlig for butikkens succes. "I fremtiden håber jeg på, at min butik vækster, og at jeg altid kan give kunderne det, de efterspørger. Og så vil jeg ikke være ked af at få flere butikker," slutter Søren med et smil.

Jens Henriksen, Købmand i Hundested:
"Mit mål er at udvikle min SuperBest til at være det foretrukne føde-varemarked her i byen," siger Jens uden skælven i stemmen. "Jeg tror på, at så længe, jeg opfylder mine kunders behov, så skal jeg nok blive det." Jens er energisk og meget engageret i sin butik, der - som han selv udtrykker det - har et meget kompetent personale. "Jeg har altid ville være købmand, og jeg er superglad for, at jeg står med foden under eget bord som 37-årig. Jeg elsker at have med mennesker at gøre, og med min egen butik har jeg alverdens muligheder for at få alle mine ønsker og ambitioner opfyldt."

Michael Larsen, Købmand i Valby:
"Mit største ønske er at skabe det perfekte team i min butik og konstant udvikle mine medarbejdere. Og hvis jeg får muligheden for det, starter jeg også gerne flere butikker op sammen med andre gode købmænd." Der er ingen tvivl at spore hos Michael, der er blevet opflasket med livsstilen som selvstændig. "Jeg tror, min største force er, at jeg sætter mig grundigt ind i alle vareområder. Når jeg så sætter det sammen med mit kendskab til mine kunder, kan jeg skabe den optimale butik." Michael er perfektionist til fingerspidserne og sætter gerne gang i nye projekter, så butikken hele tiden fornyr sig. "Det bedste er at gå rundt i min butik, når den er flottest, og se mine kunder glade. Dét gør mig stolt over at være købmand."