cookieIcon

Glutenfri, hvorfor?

En glutenfri diæt eller en sundere kost med øget opmærksomhed på at nedsætte indtagelsen af gluten kan skabe forbedret trivsel og velvære for de fleste. Dette gælder ikke blot folk med glutenallergi eller -intolerance, hvilke der i øvrigt findes et stigende antal af i Danmark. Det antages, at mellem 50.000 og 100.000 danskere til en vis grad lider af overfølsomhed over for gluten.

Gluten er et proteinstof, der findes i samtlige danske kornsorter. Stoffet findes i rigtigt mange fødevarer, men især en forøget indtagelse af hvede har gjort det mere tilstedeværende i den gennemsnitlige danskers diæt. Dette er ikke sundt, ligegyldigt om du er glutenallergiker eller –intolerant. De fleste vil have gavn og glæde af mindre hvede i hverdagen og derved opleve forbedrede fysiske og psykiske tilstande.

Er du glutenallergiker eller –intolerant er en hel eller delvis glutenfri diæt en nødvendighed for at opnå en forbedret levestandard. Symptomerne er ofte problemer med fordøjelsen, men kan også omfatte depressive tilstande og en mere negativ livsindstilling. Det er ikke altid nemt at leve en glutenfri tilværelse, men med den rette hjælp og vejledning er det bestemt ikke umuligt.

Find produkter og opskrifter uden gluten og skab en hverdag med forhøjet livsglæde samt en velsmagende, sund kost. Vi har ca. 90 butikker fordelt over hele landet
 

Med ca. 90 butikker fordelt godt over hele landet har vi med stor sandsynlighed også én i dit lokalområde. 

Find massevis af glutenfri produkter i vores store udvalg af gode kvalitetsvarer
 

Hos SuperBest har vi altid stor fokus på kvalitet og ansvarlighed. I vores optik indebærer dette også en øget opmærksomhed på sundhed. Vi ønsker at inspirere vores kunder til velsmag skabt med varer af høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af alt fra billige basisvarer til udsøgte delikatesser.

Glutenfrie opskrifter

Vores dygtige medarbejdere er alle passionerede og servicemindede fagfolk. Vi yder altid en stor indsats for at hjælpe dig bedst muligt med at gøre dine indkøb både nemmere og bedre. Vores forskellige afdelinger bemandes alle af kyndige specialister, der ved, hvad de taler om.