cookieIcon

Glutenfri mel, bag dit eget sundere brød

Flere fødevarer indeholder i dag gluten, idet kornsorter indgår i en lang række af disse. Det antages at mellem 50.000 og 100.000 danskere lider af enten glutenallergi eller –intolerance. For disse mennesker er det vigtigt at føre en diæt uden gluten. Især glutenfri mel kan gøre en stor forskel og hæve allergikeres livskvalitet markant. Også folk uden allergi kan opnå forbedret trivsel og velvære med en kost, der er glutenfri. Mel er den største årsag til vores høje indtagelse af gluten, da samtlige danske kornsorter indeholder proteinstoffet.

Symptomer på glutenallergi og –intolerance opleves oftest i form af fordøjelsesproblemer, men omfatter blandt andet også depressive tilstande.

Find glutenfrie opskrifter - klik her

Det er ikke altid nemt at leve en tilværelse uden gluten. Hos SuperBest står vi dog til rådighed og hjælper dig gerne med at finde glutenfri mel og andre sunde produkter.

 

Oplev et altid højt kvalitets- og serviceniveau samt et stort, sundt kvalitetsudvalg
 

Hos SuperBest vil du altid opleve et højt kvalitets- og serviceniveau. Dette er vigtige fokuspunkter i alle facetter af vores forehavende. Vi har servicemindede fagfolk i samtlige vores butikker, som vejleder med stor ekspertise inden for deres respektive afdelinger.

Vores store udvalg af alt fra billig discount til velsmagende delikatesser er sammensat med stor ansvarlighed og sans for kvalitet. Netop ansvarlighed er blandt vores ypperste kerneværdier og omfatter i vores optik en god indsats på sundhedsområdet. Dette har blandt andet medført et bredt udvalg af produkter som glutenfri mel og lignende.

 

Besøg din lokale SuperBest. Hvor du et stort udvalg
 

Med ca. 90 butikker fordelt over hele landet har SuperBest gjort det nemmere for dig at finde gode tilbud og gøre dine indkøb.

Vi glæder os til at servicere dig.
 

Glutenfrie opskrifter
Se ugens tilbudsavis her