Gobi Vine

Adam Riesling Reserve

Adam er et klassisk gammelt Alsacehus, der blev grundlagt helt tilbage i 1614. Huset er stadig i familiens eje. Succesen er stor og i dag ejer man også Keuntz-Bas. Bouqueten er tro mod den ædle Riesling drue. Intense frugtnuancer strejfes af lidt citrus og lidt mineraler. Smagen er ren, med fyldige frugtnuancer der bliver ved og ved. God til fisk, kylling og mere eksotiske retter. Serveres ved ca. 7-9 grader.

Køb vinen her - 2 flasker KUN 110,- SPAR 38,90

Aldo Conterno Langhe 2008

Suveræn vin der på det nærmeste vælter sig i gode anmeldelser. Aldo Conterno er en af Barollos aller bedste producenter. Denne Langhe stammer fra deres berømte marker i Bussia lige uden for byen Monforte d’Alba. Hoveddruen er Fresia fra 25-30 år gamle stokke. Der indgår også Cabernet Sauvignon og Merlot. Den har ligget på barriques i 6 måneder. Bouqueten er kompleks med et præg af modne bær, viol, diskret eg og lidt krydderier. Smagen har race og karakter. Frugten er i balance med afrundede tanniner og diskret eg. Den har en kraftig og harmonisk med en lang krydret eftersmag. Udvikler sig i 4-6 år.

Køb vinen her - 1 flaske KUN 99,95 SPAR 100,-

Nugan Third Shiraz

I den australske ”vinguru” James Hallidays Australian wine Companion er Nugan med i den eksklusive gruppe. Af producenter med maksimale 5 stjerner og ligger dermed i toppen af det australske vinhieraki. Klassisk australsk vin lavet på druen Shiraz. Bouqueten har præg af modne bær, blommer, lidt krydderi og diskret eg. Smagen er kraftig med fyldige og modne frugtnuancer, der giver vinen en blød og imødekommende karakter. Eftersmagen er lang, fint krydret og man fornemmer et strejf af eg.

Køb vinen her - 3 flasker KUN 129,- SPAR 80,85

Porta Dos Cavaleiros

Caves Säo Joäo er et godt og berømt lille familieejet vinhus, der blev grundlagt i 1920. De laver meget holdbare kvalitetsvine som understreger, at portogal kan andet end at lave portvin. Porta dos Calvaleiros er lavet på druerne Touriga-National, Alfrocheiros og Aragones. Den er modnet på franske barriques. Bouqueten er intens med præg af solbær, brombær, lakrids, tobak, vanilje og blid eg. Smagen er kraftig og har god fylde. Moden frugt er i harmoni med bløde tanniner og er diskret strejf af eg fra fadene. Den bliver længe i munden og har en krydret eftersmag. Strålende nu og kan gemmes i 5-8 år.

Køb vinen her - 3 flasker KUN 149,- SPAR 90,85

Nugan Estate Durif Label

Suveræn enkeltmarks vin fra Manuka Grove vineyard hvor familien Nugans overhoved - Michelle Nugan - også har sin privatbolig, hvorfor hun følger denne vin ekstra nøje. Durif er navnet på druen. Den er oprindeligt fransk men, det er i Australien, at den har fået sit gennembrud. Det er en kraftig vin med en intens bouquet af mørke bær, svesker, lakrids, blid eg og krydderi. Smagen er koncentreret med styrke og frugtrigdom. Den bliver ved og ved og frugten komplimenteres af diskret eg, tanniner og krydderier.

Læs mere om vinen her

Château de Marsan Cadillac Château de Bordeaux 2009

Slottet ligger i Lestiac-sur-Garonne og blev bygget helt tilbage 1630. I dag ejes det af to ildsjæle - brødrene Eric og Philippe Gonfrier. Fra flere af brødrenes marker, der ligger på skråningerne lidt væk fra floden, kan man se hen over floden Garonne og ind i distrikterne Graves mod vest-nordvest og Sauternes mod syd. Bouqueten er kompleks med især mørke bær, blid eg, lidt muld og diskrete krydderier. Smagen er velafbalanceret med et flot samspil mellem modne frugtnuancer, silkebløde tanniner, velintegreret blid eg og lidt krydderier. Fylde og styrke forenes med elegance.

Læs mere om vinen her

Dr. Loosen Riesling Mosel 2011

Dr. Loosen har været i familiens eje i over 200 år. Siden 1998 har Ernst Loosen stået i spidsen. Ved kompromisløst at satse på kvalitet er huset nu helt oppe i den absolutte verdenselite og Ernst Loosen har på det nærmeste opnået kultstatus. Bouqueten har aromaer af fx. melon og fersken der strejfes af lidt blomst og lidt citrus. Smagen har race og elegance. Den er hvad tyskerne kalder for feinherb, hvilket kan oversættes med halvtør. På en gang friske og modne frugtnuancer spiller fint sammen med diskret syre. En vin til ikke for fede fiskeretter, skaldyr, helt lyse kødretter, krydrede orientalske retter. Alene er den også en stor nydelse.

Læs mere om vinen her

Le Preare Lastone Cantina Valpolicella Negran 2010

Italiens vinbibel Gambero Rosso (2010) skriver: "Et vendepunkt i kvaliteten skete for mange år siden og dette er i dag en af de førende producenter i Valpolicella ...." Hoveddruen er Corvina Veronese. Den er delvist modnet på store Slavonske fade og en lille del har ligget på barriques i en kortere periode. Bouqueten er intens med modne bær, diskrete krydderier og et strejf blid eg. Smagen har både kraft og fylde. Masser af moden frugt gør den samtidig blød og harmonisk.

Læs mere om vinen her

Dit online supermarked

Til kassen
Produkter
Indtast dit postnummer

Se hvornår vi kan levere hos dig næste gang, og hvad det koster