cookieIcon

Ingredienser

  • 400 g ribbet grønkål
    1,5 liter god fond, fx Oscar fjerkræ
    5 dl madlavningsfløde
    2 spsk. olivenolie
    1 spsk. salt
    Salt og peber
    Godt brød

Grønkålsuppe med grønkålschips(vegetar & suppe, jul)

4

Pers

  • (0 Stemmer)

Tilberedning

Bred 100 g grønkål ud på bagepapir, dryp olivenolie over, drys salt på og bag bladene i 30 minutter ved 100° C.
Blanchér 400 g grønkål 3-4 minutter og køl den hurtigt af i iskoldt vand.
Pres al væden ud af kålen og hak den fint, kom halvdelen i en blender og blend den sammen med halvdelen af fonden. Hæld i en gryde og gentag processen med resten af kålen og fonden. Kog suppen op med piskefløde og smag til med peber.
Servér suppen med grønkålschips og brød.
 

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Andre forslag

    Citron koteletter med urtedip og timiankartofler

    Koteletter gnedet med en blanding af citron, tørrede krydderurter og hvidløg. Kold sauce af græsk yoghurt, hvidløg, eddike og sukker. Halve kartofler, penslet med olie og evt. tørrede krydderurter og bagt i ovnen.

    Bruschette

    Forskellige slags pålæg på brød man kan lave til forret

    Peppadew biks

    Biksemad med peppadew, chorizopølse, kartofler og med et æg på toppen

    Spicy fiskefrikadeller

    Fiskefrikadeller med cashewnødder, karrypasta og seasamfrø.

Søg efter opskrifter

Madplaner